BSD (Black Swan Development) inovează pentru dvs.

BSD (Black Swan Development) inovează pentru dvs.

Suntem un colectiv pluri-disciplinar de dezvoltatori de software și experți în audit și implementare de sisteme, cu sediul în Romania.

consultanta-si-dezvoltare-software-servicii-digitale-despre-BSD

Oferim servicii profesionale IT adaptate nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Pe o piață aglomerată și competitivă, automatizarea serviciilor dvs. cu o aplicație dezvoltată custom și bazată pe inteligență artificială vă poate ajuta afacerea să se dezvolte.

Dezvoltăm instrumente de productivitate personalizate pentru antreprenori și dezvoltatori.

  • Ajutăm la conectarea companiilor care au nevoie de soluții adecvate la ecosistemul de automatizare de astăzi.

  • Construim platforme digitale holistice, inteligente, scalabile, ușor de utilizat de oricine.
  • Facem hardware-ul mai interoperabil.

Facem tehnologia avansată și inteligența artificială mai ușor de adoptat.

Proiectele noastre sunt gestionate cu atenție pentru a asigura livrarea de servicii profesionale IT și produse digitale de calitate și în timp util. Iată o descriere detaliată a etapelor pe care le parcurgem într-un proiect tipic:

În această fază inițială, echipa noastră lucrează împreună cu clientul pentru a înțelege în profunzime cerințele și obiectivele proiectului. Realizăm o analiză detaliată a nevoilor, resurselor disponibile și a mediului în care va funcționa software-ul.

Pe baza informațiilor adunate în faza de analiză, dezvoltăm un plan detaliat al proiectului. Definim etapele, stabilim resursele necesare și stabilim termenele de livrare. Transparenta și comunicarea eficientă sunt priorități pentru a asigura o colaborare strânsă cu clientul.

Echipa noastră de experți în design și arhitectură software creează o structură solidă pentru aplicația dvs., indiferent ca e vorba de o aplicatie mobilă, un magazin online, un sistem performant de tip ERP sau un proiect de consultanță. Se stabilesc interfețele utilizatorului, se proiectează bazele de date și se identifică tehnologiile potrivite pentru a asigura o performanță optimă și scalabilitate.

Programatorii noștri încep implementarea propriu-zisă a software-ului conform specificațiilor stabilite în fazele anterioare. Acest proces include teste regulate pentru a asigura că funcționalitățile sunt implementate corect și că software-ul respectă standardele BSD de calitate.

Software-ul este supus unor teste exhaustive pentru a identifica și corecta eventualele erori sau probleme de performanță. Se asigură că produsul final îndeplinește standardele noastre riguroase de calitate și că este pregătit pentru implementarea în mediu de producție.
După ce software-ul este testat și a primit aprobarea clientului, îl implementăm în mediul live și gestionăm procesul de integrare cu alte sisteme sau aplicații existente, dacă este cazul.
Black Swan Development oferă suport continuu și servicii de mentenanță pentru a asigura funcționarea optimă a software-ului pe termen lung. Suntem mereu disponibili pentru a aborda orice probleme sau cerințe ulterioare.
consultanta-si-dezvoltare-softare-servicii-digitale-despre-BSD-2

Aplicații ERP (Planificarea resurselor întreprinderii)

Adoptați primul dvs. ERP modular, cu AI și capabilități de analiză, sau migrați de la cel existent în cloud.

Avem soluția potrivită pentru orice model de business

Echipa noastră orientată spre rezultate este pregătită pentru provocările oricărui proiect de dezvoltare software personalizat și dedicată să ofere servicii profesionale IT inovatoare și de înaltă calitate.

Dezvoltare aplicații mobile

Aplicații native pentru sistemele de operare iOS și Android.

Soluții E-Commerce

Magento, OpenCart, Shopify, BigCommerce, WooCommerce.

Dezvoltare Web

Dezvoltare oricărui tip de CMS-uri, website-uri și platforme web complexe.

Consultanță, audit și implementare

Pentru strategii care funcționează.