VânzătorSC BLACK SWAN DEVELOPMENT S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Bucuresti, Bld. Ghica Tei, Nr. 89, Sc. 1, Et. Parter, Ap. 12, Camera 1, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/19370/2008, cod unic de înregistrare fiscală 24752124. prin website-ul blackswandevelopment.ro

Cumpărător – Orice pesoana fizica sau entitate juridică.

Utilizator – este reprezentat de către orice vizitator care navighează în paginile blackswandevelopment.ro de orice natură, uman sau program automat/semiautomat și care folosește sau nu funcționalitățile websiteului.

Bunuri și Servicii – Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele anexate acestora, ce vor fi menționate în Comanda plasată de către Cumpărător și care vor fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comanda – este un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora. Plasarea se poate face prin transmiterea formularului de comandă din cadrul websiteului sau telefonic, către un operator al SC BLACK SWAN DEVELOPMENT S.R.L.

Cont – este secțiunea din site care cuprinde nume utilizator, nume și prenume, adresa de e-mail și parola care îi permite Cumpărătorului să transmită comanda și conține informații despre acesta și istoricul Cumpărătorului în site (comenzi anterioare, adrese de livrare și de facturare). Utilizatorul este responsabil de asigurarea acurateței informațiilor introduse la crearea Contului.

Coșul meu – secțiune care îi permite Cumpărătorului să adauge/să modifice produse pe care dorește să le cumpere.

Recenzie – o evaluare pe care o poate scrie Cumpărătorul pe baza experienței personale prin care poate exprima dacă produsul primit respectă sau nu specificațiile menționate de către distribuitor/producător.

Contractul – este reprezentat de către o comandă confirmată de către Vânzător, prin trimiterea acesteia electronic (pe e-mail) sau confirmată telefonic.