Servicii de consultanță, testare și asigurarea calității

Servicii de consultanță, testare și asigurarea calității

Avem peste 20 de ani de experiență în consultanță în IT și proiectare de strategii durabile pentru clienți Fortune 1500 din toată lumea și din toate domeniile de business.

Inovația joacă un rol important în strategia de creștere a afacerilor.

Vă gândiți dacă ar trebui să migrați către serviciile cloud, să vă consolidați prezența digitală sau să utilizați soluții software personalizate? În loc să vă consumați resursele cu strategia IT a companiei dvs., luați legătura cu noi și lăsați experții în consultanță de la BSD să vă ghideze călătoria către succes.

0-consultanta

Lucrăm cu dvs. pentru a determina cele mai bune soluții.

Strategia noastră ia în calcul tendințele din industria dvs. și provocările prezente și viitoare cu care se poate confrunta afacerea dvs. Vă ajutăm să structurați și alocați optim resursele companiei și să implementați un plan robust de creștere care vă garantează rezultate remarcabile pentru mediul competitiv de astăzi.

  • Consultanta oferită este bazată pe modele de proceduri puternice, elaborate conform celor mai bune practici.
  • Avem o abordare holistică și propunem implementare pe etape, pentru a asigura creșterea și obiectivele afacerii pe termen lung.
  • Recomandăm instruirea continuă. Astfel, ne asigurăm că angajații și utilizatorii identifică și adoptă cu ușurință modificările aplicate produselor și serviciilor oferite de compania dvs în mediul fizic sau virtual.
1-consultanta

Creăm strategii de consultanță IT 100% personalizate.

Începem cu o consultație gratuită pentru a afla mai multe despre afacerea dvs., urmează o sesiune de informare amănunțită, apoi elaborăm pachetul de soluții și oferim îndrumările strategice cu privire la planificarea bugetară și managementul riscului. Pe toată durata de implementare a strategiei, asigurăm asistență și consiliere, pentru ca dvs. să vă concentrați doar pe sarcinile critice.

  • Ne fondăm strategia pe valorificarea la maxim a resurselor organizaționale existente.
  • Oferim servicii de migrare, stocare și backup în cloud și externalizare IT, pentru a vă simplifica procesele de afaceri și vă scala prezența digitală cu investiții minime.
  • Automatizăm procesele de lucru și vă reducem costurile operaționale cu serviciile noastre de dezvoltare de aplicații mobile personalizate, cu firewall integrat și funcții ușor de utilizat.
  • Vă oferim găzduire de afaceri gestionată, pe o platformă de clasă mondială pentru a stoca și proteja aplicațiile și datele esențiale.

Includem servicii de asigurare și testare a calității.

Începem cu o consultație gratuită pentru a afla mai multe despre afacerea dvs., urmează o sesiune de informare amănunțită, apoi elaborăm pachetul de soluții și oferim îndrumările strategice cu privire la planificarea bugetară și managementul riscului. Pe toată durata de implementare a strategiei, asigurăm asistență și consiliere, pentru ca dvs. să vă concentrați doar pe sarcinile critice.

Testare automatizată

Testerii BDS scriu scripturi de testare sau folosesc instrumente performante pentru a efectua teste automatizate, ceea ce reduce timpul de testare și crește productivitatea și calitatea software-ului.

Testare de securitate

Testarea de securitate identifică amenințările din sistem și măsoară vulnerabilitățile. Dezvoltatorii BSD detectează toate riscurile posibile și remediază problemele prin coduri de securitate.

Test performanță pe mobil

Echipa BSD de testare mobilă se asigură că toate aplicațiile noastre mobile sunt testate corespunzător, pentru o experiență de utilizare fără probleme pe toate dispozitivele și rezoluțiile, la volumul de lucru așteptat.

Testare de utilizare

Scopul principal al testării de utilizare este de a identifica problemele de utilizare cât mai devreme posibil, astfel încât acestea să poată fi remediate înainte ca proiectul să fie implementat.

2-consultanta

Lăsați experții în consultanță să vă decidă strategia IT

BSD este unul dintre experții în servicii integate de consultanță IT. Vă oferim o echipă de consultanți cu experiență în proiectarea de strategii robuste, bazată pe tehnologie, care vă vor revoluționa procesele de afaceri. Obiectivul principal al serviciilor noastre de consultanță IT este consolidarea arhitecturii software și oferim pachete flexibile din punct de vedere al costurilor, adresându-ne tuturor organizațiilor mici, mijlocii și mari.

Procesul pe care îl urmăm

Serviciul BSD de Consultanță, testare și  asigurarea calității urmează un proces riguros, în mai multe etape:

În această fază inițială, echipa noastră lucrează împreună cu clientul pentru a înțelege în profunzime cerințele și obiectivele proiectului. Realizăm o analiză detaliată a nevoilor, resurselor disponibile și a termenilor de implementare.

Pe baza informațiilor adunate în faza de analiză, dezvoltăm un plan detaliat al proiectului. Definim etapele, stabilim resursele necesare și stabilim termenele de livrare. Transparenta și comunicarea eficientă sunt priorități pentru a asigura o colaborare strânsă cu clientul.

Echipa noastră de experți în consultanță IT creează o strategie solidă de lucru, indiferent ca e vorba de dezvoltarea unei aplicatii mobile, un magazin online, un sistem performant de tip ERP sau altceva. Se stabilesc responsabilii și se identifică resursele potrivite pentru a asigura o desfășurare optimă a proiectului.

După ce strategia a primit aprobarea clientului, o implementăm și gestionăm procesul de integrare cu alte operațiuni existente, dacă este cazul. De la servicii de externalizare IT, la suport cu AI, la soluții de infrastructură și dezvoltare de software, consultanții noștri IT au cunoștințele și experiența pentru a vă oferi servicii bazate pe tehnologie care vă ajută afacerea pe termen lung.
Intervenim regulat pentru a identifica și corecta eventualele erori sau probleme de performanță. Ne asigurăm că modul de acțiune îndeplinește standardele noastre riguroase de calitate și că produce rezultatele dorite.

Aplicații ERP (Planificarea resurselor întreprinderii)

Adoptați primul dvs. ERP modular, cu AI și capabilități de analiză, sau migrați de la cel existent în cloud.

Ce alte servicii vă pot interesa

De la dezvoltare software personalizat, la audit și aplicații de tip ERP, avem soluția potrivită pentru a vă pune la dispoziție instrumente de productivitate ultra-performante.

Dezvoltare aplicații mobile

Aplicații native pentru sistemele de operare iOS și Android.

Soluții E-Commerce

Magento, OpenCart, Shopify, BigCommerce, WooCommerce.

Dezvoltare Web

Dezvoltare oricărui tip de CMS-uri, website-uri și platforme web complexe.

Dezvoltare software

Unelte digitale intuitive și adaptate specific pentru fluxurile de lucru ale afacerii dvs.

Luați legătura cu noi

Dacă aveți întrebări referitoare la servicii de consultanță personalizată, vă rugăm să completați formularul de contact, iar noi vă vom contacta în curând.

Pentru a vă putea furniza rapid informații despre preț și disponibilitate pentru proiectul dvs., vă rugăm să includeți în mesaj detalii precum buget, domeniu de activitate și termeni de livrare. Dacă nu sunteți sigur, vom programa o convorbire telefonică pentru a  clarifica detaliile proiectului.