Servicii de dezvoltare de aplicații mobile pentru iOS și Android

Dezvoltare aplicații mobile pentru iOS și Android

Livrăm rapid aplicații mobile native pentru terminalele echipate cu sistemele de operare iOS și Android. Aplicațiile sunt proiectatate custom pentru domeniul dvs. de business. Abordarea noastră unică urmărește să vă maximizeze conversiile din vânzări și vă ajuta să creșteți rapid.

Pentru a crește constant, afacerea dvs. are nevoie de aplicații mobile.

În era digitalizării, în care se lansează constant noi tehnologii  și utilizatorii de smartphone-uri petrec 92% din timpul lor accesând aplicații mobile, acestea au devinit efectiv interfață principală a afacerilor.
La nivelul anului 2023, aplicațiile mobile au generat venituri de 935,2 miliarde USD și acestea vor continua să crească.

Promovați marca dvs. cu un buget mai mic de marketing

Cu aplicațiile mobile obtineți o platformă unică care vă permite să furnizați toate informațiile legate de marca, produsele și serviciile dvs., să încărcați direct în aplicație orice modificare de ultimă oră și să promovați prin campanii publicitare care vă cresc vânzările la un cost de promovare substanțial mai mic.

Obțineți acoperire crescută și engagement îmbunătățit al clienților

Prin optimizarea ofertei din aplicații mobile și campanii de publicitate pe mobil, accesați potențiali clienți la nivel global, oferiți utilizatorilor experiențe personalizate și interactive și interacționați cu clienții dvs. la un nivel mai profund prin funcții precum notificările push, mesageria în aplicație, programele de loialitate sau cu ajutorul unui sistem de asistență cu AI încorporat.

Colectați date pentru strategiile dvs. de afaceri

În panoul de administrare integrat de toate tipurile de aplicații mobile puteți urmări analize importante generate dimanic. Aceaste informații vă pot ajuta să determinați numărul de vizitatori ai aplicației dvs., cel mai vizionat produs, timpul petrecut în fiecare secțiune și de unde vin cei mai mulți vizitatori pentru aplicația dvs.

$935.2

miliarde venit

ptr. comerț în aplicații*

Alegeți din ecosistemul nostru de aplicații mobile sau optați pentru software personalizat

Fiecare afacere are o nișă diferită de vizat. Spre deosebire de aplicațiile și software-ul standard, dezvoltarea de aplicații mobile personalizate oferă antreprenorilor și companiilor libertatea deplină de a controla funcțiile integrate, astfel încât să ofere o experiență perfectă oricărui utilizator. Când optați pentru software personalizat, obțineți a soluție adaptată sistemic la nevoile dvs. specifice de afaceri și aveți control complet asupra caracteristicilor, care nu sunt doar flexibile, ci și scalabile.

SERVICII DE DEZVOLTARE APLICAȚII MOBILE IOS & ANDROID

 • Tehnologie Swift, Objective-C și Xcode
 • Servicii Apple Pay, HealthKit, HomeKit, CloudKit
 • Frameworkuri: CarPlay, 3D Touch, Adaptivity
 • Media si Web: MapKit JS, Live Photos, AVFoundation
 • Protocoale: NFC, Wi-Fi, Bluetooth, LPWAN, IPv6 over LoWPAN
 • Artik module, Raspberry Pi, Arduino
 • AWS: Lambda, Kinesis, S3, SageMaker, Sumerian
 • Securitatea Comunicațiilor (TLS, DTLS) și Criptarea Datelor

ML & INTELIGENTA ARTIFICIALA

 • Retele neuronale artificiale
 • Algoritmi auto-didacți de recunostere activități ale utilizatorilor
 • Azure ML, Google Cloud Prediction TensorFlow
2-dezvoltare-aplicatii-mobile
consultanta-si-dezvoltare-software-servicii-digitale-despre-BSD

Procesul nostru de dezvoltare

Serviciul BSD de dezvoltare de aplicații mobile include testarea și implementarea pentru diferite platforme și terminale. Pentru a putea garanta o dezvoltare rapidă și o gamă largă de funcționalități integrate, urmăm un proces riguros, în mai multe etape. Iată punctele cheie:

În această fază inițială, echipa noastră lucrează împreună cu clientul pentru a înțelege în profunzime cerințele și obiectivele proiectului. Realizăm o analiză detaliată a nevoilor, resurselor disponibile și a mediului în care va funcționa software-ul.

Pe baza informațiilor adunate în faza de analiză, dezvoltăm un plan detaliat al proiectului. Definim etapele, stabilim resursele necesare și stabilim termenele de livrare. Transparenta și comunicarea eficientă sunt priorități pentru a asigura o colaborare strânsă cu clientul.

Echipa noastră de experți în design și arhitectură software creează o structură solidă pentru aplicația dvs., indiferent ca e vorba de o aplicatie mobilă, un magazin online, un sistem performant de tip ERP sau un proiect de consultanță. Se stabilesc interfețele utilizatorului, se proiectează bazele de date și se identifică tehnologiile potrivite pentru a asigura o performanță optimă și scalabilitate.

Programatorii noștri încep implementarea propriu-zisă a software-ului conform specificațiilor stabilite în fazele anterioare. Acest proces include teste regulate pentru a asigura că funcționalitățile sunt implementate corect și că software-ul respectă standardele BSD de calitate.

Software-ul este supus unor teste exhaustive pentru a identifica și corecta eventualele erori sau probleme de performanță. Se asigură că produsul final îndeplinește standardele noastre riguroase de calitate și că este pregătit pentru implementarea în mediu de producție.
După ce software-ul este testat și a primit aprobarea clientului, îl implementăm în mediul live și gestionăm procesul de integrare cu alte sisteme sau aplicații existente, dacă este cazul.
Black Swan Development oferă suport continuu și servicii de mentenanță pentru a asigura funcționarea optimă a software-ului pe termen lung. Suntem mereu disponibili pentru a aborda orice probleme sau cerințe ulterioare.

Suntem o companie de top în dezvoltarea de aplicații mobile și vă ajutăm să obțineți rentabilitatea maximă pentru investiția dvs.

Indiferent dacă aveți nevoie de o aplicație nouă sau de ajutor cu una actuală, experții noștri sunt cei mai potriviți parteneri pentru a garanta succesul proiectului dumneavoastră. Oferim servicii integrate prin implementarea sistemelor de management de proiect inovatoare și colaborative și construim aplicații mobile profesionale, robuste și scalabile, la cele mai înalte standarde de calitate din industrie.

> 92%

din timp petrecut pe aplicații mobile*

Aplicații ERP (Planificarea resurselor întreprinderii)

Adoptați primul dvs. ERP modular, cu AI și capabilități de analiză, sau migrați de la cel existent în cloud.

Ce alte servicii vă pot interesa

De la dezvoltare software personalizat, la audit și aplicații de tip ERP, avem soluția potrivită pentru a vă pune la dispoziție instrumente de productivitate ultra-performante.

Dezvoltare software

Unelte digitale intuitive și adaptate specific pentru fluxurile de lucru ale afacerii dvs.

Soluții E-Commerce

Magento, OpenCart, Shopify, BigCommerce, WooCommerce.

Dezvoltare Web

Dezvoltare oricărui tip de CMS-uri, website-uri și platforme web complexe.

Consultanță, audit și implementare

Pentru strategii care funcționează.

Luați legătura cu noi

Dacă aveți întrebări referitoare la servicii de dezvoltare aplicatii mobile, vă rugăm să completați formularul de contact, iar noi vă vom contacta în curând.

Pentru a vă putea furniza rapid informații despre preț și disponibilitate pentru proiectul dvs., vă rugăm să includeți în mesajul dvs. detalii precum buget, domeniu de activitate și termeni de livrare. Dacă nu sunteți sigur, vom programa o convorbire telefonică și determina împreună la detaliile proiectului.