Servicii dezvoltare web 100% personalizate

Servicii dezvoltare web 100% personalizate

Lansați-vă în online sau reinventați-vă site-ul existent cu soluțiile BSD de dezvoltare web de afaceri care oferă rezultate măsurabile și experiențe de utilizare excepționale.

Garantăm dezvoltare web optimizată pentru conversie

Nu ne concentrăm doar pe a face site-uri frumoase. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori profesioniști construiește veritabile motoare de accelerare a afacerii, puternice vizual, optimizate pentru a vă converti clienții, proiectate conform celor mai recente tendințe de dezvoltare web.

Site-uri web care convertesc. CMS pentru gestionarea ușoară

Doriți un instrument care să vă maximizeze vânzările și să îmbunătățească randamentul afacerii? Site-ul dvs. este cea mai puternică unealtă de comunicare cu publicul dvs. Experții BSD vă dezvolta o soluție web 100% personalizată, cu focus pe aspecte tehnice cheie, cum ar fi fiabilitatea, capacitatea de conversie și ușurința de administrare în back-end.

Site-uri web intuitive, cu design captivant

Utilizarea unui șablon de site este economică, dar are limitări funcționale semnificative. BSD recomandă optarea pentru un site web complet personalizat care vă permite să vă diferențiați față de concurenți și să oferiți o experiență digitală unică pentru publicul țintă. Serviciul de dezvoltare web custom include sistemul de management al conținutului, care reduce la minimum dependența dvs. de dezvoltatorii site-ului și vă oferă control complet asupra conținutului și administrării.

Site-uri web optimizate pentru principalele motoare de căutare

Designul și dezvoltarea de site-uri web înseamnă mai mult decât doar a le face să arate creativ și elegant. Având în vedere că o mare parte a traficului site-ului dvs. provine de la utilizatorii de telefonie mobilă, este esențial să combinați strategiile de marketing pentru motoarele de căutare cu design tip responsive, pentru a obține o vizibilitate și tracțiune online mai mare pe piața țintă.

3-dezvoltare-web

Doriți consultanță gratuită pentru dezvoltare web?

Luați legătura cu noi astăzi și programăm o analiză online complet gratuită, fără obligații din partea dvs., pentru a determina care sunt nevoile dvs. specifice și posibilele direcții de acțiune.

2-dezvoltare-web

Procesul tipic de dezvoltare web

Pentru a putea garanta o implementare corectă și o gamă largă de funcționalități integrate, urmăm un proces riguros, în mai multe etape. Iată elementele cheie ale serviciului:

În această fază inițială, echipa noastră lucrează împreună cu clientul pentru a înțelege în profunzime cerințele și obiectivele proiectului. Realizăm o analiză detaliată a nevoilor, resurselor disponibile și a mediului în care va funcționa software-ul.

Pe baza informațiilor adunate în faza de analiză, dezvoltăm un plan detaliat al proiectului. Definim etapele, stabilim resursele necesare și stabilim termenele de livrare. Transparenta și comunicarea eficientă sunt priorități pentru a asigura o colaborare strânsă cu clientul.

Echipa noastră de experți în design și arhitectură software creează o structură solidă pentru aplicația dvs., indiferent ca e vorba de o aplicatie mobilă, un magazin online, un sistem performant de tip ERP sau un proiect de consultanță. Se stabilesc interfețele utilizatorului, se proiectează bazele de date și se identifică tehnologiile potrivite pentru a asigura o performanță optimă și scalabilitate.

Programatorii noștri încep implementarea propriu-zisă a software-ului conform specificațiilor stabilite în fazele anterioare. Acest proces include teste regulate pentru a asigura că funcționalitățile sunt implementate corect și că software-ul respectă standardele BSD de calitate.

Software-ul este supus unor teste exhaustive pentru a identifica și corecta eventualele erori sau probleme de performanță. Se asigură că produsul final îndeplinește standardele noastre riguroase de calitate și că este pregătit pentru implementarea în mediu de producție.
După ce software-ul este testat și a primit aprobarea clientului, îl implementăm în mediul live și gestionăm procesul de integrare cu alte sisteme sau aplicații existente, dacă este cazul.
Black Swan Development oferă suport continuu și servicii de mentenanță pentru a asigura funcționarea optimă a software-ului pe termen lung. Suntem mereu disponibili pentru a aborda orice probleme sau cerințe ulterioare.

Aplicații ERP (Planificarea resurselor întreprinderii)

Adoptați primul dvs. ERP modular, cu AI și capabilități de analiză, sau migrați de la cel existent în cloud.

Ce alte servicii vă pot interesa

De la dezvoltare software personalizat, la audit și aplicații de tip ERP, avem soluția potrivită pentru a vă pune la dispoziție instrumente de productivitate ultra-performante.

Dezvoltare aplicații mobile

Aplicații native pentru sistemele de operare iOS și Android.

Soluții E-Commerce

Magento, OpenCart, Shopify, BigCommerce, WooCommerce.

Dezvoltare software

Unelte digitale intuitive și adaptate specific pentru fluxurile de lucru ale afacerii dvs.

Consultanță, audit și implementare

Pentru strategii care funcționează.

Luați legătura cu noi

Dacă aveți întrebări referitoare la servicii de dezvoltare software personalizat, vă rugăm să completați formularul de contact, iar noi vă vom contacta în curând.

Pentru a vă putea furniza rapid informații despre preț și disponibilitate pentru proiectul dvs., vă rugăm să includeți în mesajul dvs. detalii precum buget, domeniu de activitate și termeni de livrare. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne informați! Vom programa o convorbire telefonică și vom lucra împreună la detaliile proiectului.