Servicii full-stack de dezvoltare
software

Servicii full-stack de dezvoltare
software

Suntem experți în dezvoltare software de la zero cu functionalitati inovatoare, sau upgradam aplicațiile business deja existente si le transformam in solutii digitale eficiente.

Din 2008, ajutăm companii din intreaga lume să își accelereze transformarea digitală prin servicii de dezvoltare software personalizat.

Aderăm la cele mai recente tendințe tehnologice și implementăm cu succes soluții software end-to-end care promovează o productivitate sporită și cresc rentabilitatea investițiilor în afaceri.

 • Dezvoltare software – inovăm soluții scalabile, personalizate pentru afacerea dvs.
 • Aplicații enterprise – servicii de dezvoltare software robuste, scalabile, orientate către client și rentabile pentru întreprinderi mari.
 • Migrare software – Ajutăm întreprinderile să-și migreze sistemele vechi de la tehnologiile vechi la cele mai recente platforme actuale.
 • Testare software – Avem o echipă dedicată de testeri de software pentru a oferi servicii de testare software de înaltă performanță și 100% fiabile, pentru toate companiile, indiferent de dimensiune.
 • Dezvoltare java – Dezvoltăm aplicații și programe robuste și scalabile java și j2ee pentru clienții din diverse domenii de afaceri.
 • Dezvoltare asp.net – Oferim servicii de dezvoltare software asp.net care sunt robuste și îmbunătățesc cerințele de afaceri ale clienților noștri.
banner-2-consultanta-si-dezvoltare-software

Oferim servicii end-to-end de dezvoltare software pentru aplicațiile critice.

Cu aplicațiile software robuste și scalabile dezvoltate de programatorii noștri, vă puteți concentra asupra proceselor de business critice din companie, lasând tehnologia să lucreze pentru dvs.

Servicii-dezvoltare-software

Aplicații ERP

Suntem experți în dezvoltarea de software enterprise modular, cu AI și capabilități de analiză, pentru Planificarea resurselor întreprinderii (ERP)

Servicii-dezvoltare-software

Dezvoltare Software

>Unelte digitale intuitive și adaptate specific pentru fluxurile de lucru ale afacerii dvs.

Servicii-dezvoltare-aplicatii-mobile

Aplicații mobile

Oferim servicii de dezvoltare software cu ciclu complet pentru iOS si Android, precum si aplicatii dedicate pentru pentru banking sau multi-platform, cu toate functiile native integrate.

Servicii-dezvoltare-aplicatii-mobile

Dezvoltare aplicații mobile

Aplicații native pentru sistemele de operare iOS și Android.

Servicii-dezvoltare-solutii-comert-online

Platforme e-commerce

Oferim dezvoltare software pentru magazine online performante, aplicatii de shopping și gestionare proiectate pentru conversie si portaluri e-commerce captivante.

Servicii-dezvoltare-solutii-comert-online

Soluții comerț online

Magento, OpenCart, Shopify, BigCommerce, WooCommerce.

1-Planificarea-resurselor-intreprinderii-ERP dezvoltare software
Servicii-dezvoltare-web

Servicii Dezvoltare Web

Dezvoltare oricărui tip de CMS-uri, website-uri și platforme web complexe.

Etape-cheie ale unui proiect tipic de dezvoltare software

Urmăm un proces riguros de dezvoltare software, testare și implementare a programelor informatice pentru diferite platforme și infrastructuri hardware și pentru stocarea în cloud:

În această fază inițială, echipa noastră lucrează împreună cu clientul pentru a înțelege în profunzime cerințele și obiectivele proiectului. Realizăm o analiză detaliată a nevoilor, resurselor disponibile și a mediului în care va funcționa software-ul.

Pe baza informațiilor adunate în faza de analiză, dezvoltăm un plan detaliat al proiectului. Definim etapele, stabilim resursele necesare și stabilim termenele de livrare. Transparenta și comunicarea eficientă sunt priorități pentru a asigura o colaborare strânsă cu clientul.

Echipa noastră de experți în design și arhitectură software creează o structură solidă pentru aplicația dvs., indiferent ca e vorba de o aplicatie mobilă, un magazin online, un sistem performant de tip ERP sau un proiect de consultanță. Se stabilesc interfețele utilizatorului, se proiectează bazele de date și se identifică tehnologiile potrivite pentru a asigura o performanță optimă și scalabilitate.

Programatorii noștri încep implementarea propriu-zisă a software-ului conform specificațiilor stabilite în fazele anterioare. Acest proces include teste regulate pentru a asigura că funcționalitățile sunt implementate corect și că software-ul respectă standardele BSD de calitate.

Software-ul este supus unor teste exhaustive pentru a identifica și corecta eventualele erori sau probleme de performanță. Se asigură că produsul final îndeplinește standardele noastre riguroase de calitate și că este pregătit pentru implementarea în mediu de producție.
După ce software-ul este testat și a primit aprobarea clientului, îl implementăm în mediul live și gestionăm procesul de integrare cu alte sisteme sau aplicații existente, dacă este cazul.
Black Swan Development oferă suport continuu și servicii de mentenanță pentru a asigura funcționarea optimă a software-ului pe termen lung. Suntem mereu disponibili pentru a aborda orice probleme sau cerințe ulterioare.
consultanta-si-dezvoltare-softare-servicii-digitale-despre-BSD-2

Aveți nevoie de dezvoltare software custom?

Luați legătura cu noi astăzi și începem să vă transformăm afacerea de la zero. Echipa noastră orientată spre rezultate este pregătită pentru provocările oricărui proiect și dedicată să ofere soluții inovatoare, de înaltă calitate.

sap-s4hana-cloud-Servicii Digitale dezvoltare software erp

Lucrăm cu tehnologii si frameworkuri variate

Oferim soluții personalizate și rentabile, care ajută companiile să-și extindă capabilitățile tehnice și să obțină un control mai bun asupra afacerii lor.

 • Aplicatii business – Dezvoltam aplicatii personalizate sau preluam aplicatiile vechi si le transformam in solutii digitale eficiente.
 • Sisteme CRM – Proiectăm solutii de dezvoltare software CRM custom, construite pe nevoile de business specifice companiei dvs. și conforme cu tendintele din piata.

 • Outsourcing si resurse pentru development – Alocam o echipa dedicata pentru dezvoltare software sau vă completăm echipa tehnica alocata unui proiect doar cu rolurile care vă lipsesc.
 • Platforme SaaS – pentru automatizarea proceselor si gestionarea aplicatiilor
 • Soluții HR – nGAGE – Promitem simplificarea proceselor de HR,  optimizarea instrumentelor VMS, interfata dinamica si intuitiva, mentenanta usoara si rapida.

Consultanță, audit și implementare

Pentru strategii care funcționează.

Ce alte servicii vă pot interesa

De la dezvoltare software personalizat, la audit și aplicații de tip ERP, avem soluția potrivită pentru a vă pune la dispoziție instrumente de productivitate ultra-performante.

Luați legătura cu noi

Dacă aveți întrebări referitoare la servicii de dezvoltare software personalizat, vă rugăm să completați formularul de contact, iar noi vă vom contacta în curând.

Pentru a vă putea furniza rapid informații despre preț și disponibilitate pentru proiectul dvs., vă rugăm să includeți în mesajul dvs. detalii precum buget, domeniu de activitate și termeni de livrare. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne informați! Vom programa o convorbire telefonică și vom lucra împreună la detaliile proiectului.