ERP – servicii digitale Enterprise

ERP – servicii digitale Enterprise

Fie că adoptați primul dvs. sistem ERP, sau că migrați de la cel existent la cloud, experții BSD au soluția potrivită, completă și modulară, cu capabilități de funcții analitice și AI, pentru a vă transforma digital afacerea.

Maximizați performanța, minimizați costurile și obțineți o imagine completă și neîntreruptă a organizației dvs. cu serviciile de consultanță și dezvoltare software ERP cu ciclu complet de la BSD.

Soluțiile ERP moderne oferă companiilor o promisiune imensă.

Cu funcționalități inovatoare ca automatizarea operațiunilor repetitive și integrarea de algoritmi AI și ML care pot analiza volume mari de date în timp real, pot optimiza operațiunile lanțului de aprovizionare și oferi informații predictive de întreținere, inclusiv recomandări personalizate de acțiune bazate pe comportamentul clienților, aplicațiile ERP moderne promit să revoluționeze modul în care companiile fac afaceri.

Ce înseamnă un sistem ERP?

Sistemele ERP (Enterprise Resource Planning – Planificarea Resurselor Întreprinderii) sunt aplicații utilizate pentru organizarea și controlul afacerilor complexe.
ERP oferă o platformă unică de stocare sigură, de integrare și analiză predictivă a datelor afacerii, cu funcțiuni de generare de rapoarte și grafice, automatizarea proceselor birocratice și simplificarea anumitor proceduri.

solutii-erp-charisma-overview

Exemplu de interfață pentru Charisma ERP

Cum funcționează ERP?

Aplicația poate rula atât on premises, cat și în cloud și funcționează printr-o serie de pași care implică selectarea unui plan de abonament, configurare, migrarea datelor și instruirea utilizatorilor.

Furnizorul mai poate include actualizări software, întreținere, asistență cu probleme tehnice, configurarea sistemului sau depanare prin telefon, e-mailul sau chat online.

Care sunt avantajele implementării unei aplicații de tip ERP?

Scalabilitate și flexibilitate.

Soluțiile digitale ERP permit organizațiilor să își ajusteze cu  resursele în funcție de nevoi – pot crește sau reduce puterea de calcul, stocarea și utilizatorii, fără investiții semnificative în hardware. Această flexibilitate permite companiilor să se adapteze eficient la fluctuațiile sezoniere ale cererii și la schimbările organizaționale.

Eficiența operațională crescută, eliminarea erorilor și optimizarea resurselor.

Sistemele ERP sunt utilizate în principal pentru efectuarea celor mai frecvente operațiuni din cadrul unei companii: facturare, achiziții, gestiune stocuri, comenzi, livrări, resurse umane, contabilitate și financiar.

Bazarea deciziilor de business pe analize predictive inteligente.

Sistemul poate procesa volumul uriaș de date generat, poate identifica tendințele, anomaliile și modelele din datele analizate și livrează managerilor de departamente rapoarte și analize comparative, extrem de utile în luarea deciziilor strategice din cadrul firmei.

Securitatea și fiabilitatea datelor comerciale sensibile.

Tehnologii de securitate avansate asigură criptarea datelor, controale de acces, copii de siguranță și stocare în centre informatice extrem de sigure și redundante, oferind fiabilitate și minimizarea riscului de pierdere a datelor.

70%

din companiile
mari și medii
au un sistem ERP implementat*

Sunteți gata să vă accelerați performanța?

Orice provocare ați avea, BSD vă oferă infrastructura potrivită și o echipă dedicată de experți pentru a vă îmbunătăți sau transforma radical procesele de lucru. Solicitați o analiză gratuită a obiectivelor dvs. și un consultant BSD vă va propune pachetul de soluții optim.

Adoptați prima dvs. soluție ERP.

Pe o piață aglomerată și competitivă, automatizarea serviciilor dvs. cu o aplicație dezvoltată custom și bazată pe inteligență artificială (cu client UiPath) vă poate ajuta afacerea să ofere experiențe dinamice, pe care clienții le doresc și le așteaptă.

solutii-erp-0-dezvoltare software
Servicii-ERP-SAP

Exemplu de interfață pentru SAP Cloud ERP

Migrați de la soluția existentă la cloud.

Cloud ERP oferă mai multe avantaje cheie față de sistemele tradiționale on-premise. Soluția în cloud permite utilizatorilor accesul în timp real la date de oriunde există o conexiune la internet, facilitând colaborarea între echipele dispersate geografic și asigurând comunicare fără întreruperi.

Alegeți o formulă plug-and-play din ecosistemul nostru de soluții ERP.

Cu arhitecturi simple și meniuri organizate logic și intuitiv, solutiile ERP de la SAP și Charisma ERP sunt ușor de folosit, prin Internet, de pe orice terminal autorizat. Garantăm implementarea rapidă și prin eficiența procesului nostru de training ne asigurăm că utilizarea programului este corectă, încă de la început, indiferent de nivelul de pregatire IT al utilizatorilor din echipa dvs.

logoSAP-solutii-ERP

Soluții ERP în cloud de la SAP*

Un sistem ERP în cloud gata de rulat, care oferă cele mai recente bune practici din industrie și inovație continuă pentru operațiunile esențiale ale afacerii.

*SAP este lider global în livrarea de soluții ERP operaționale pentru companiile centrate pe servicii și produse.
logoCharismaERP

Soluții ERP integrate de la Total Soft*

Charisma ERP reduce munca redundantă și automatizează toate procesele de afaceri din companie, inclusiv planificarea sarcinilor și interacțiunea cu clienții.

*Charisma este liderul pentru soluții ERP din România, implementat cu succes de peste 500 de firme din 8 industrii strategice.

Doriți o soluție ERP custom?

Luați legătura cu noi astăzi și începem să vă transformăm afacerea de la zero. Echipa noastră orientată spre rezultate este pregătită pentru provocările oricărui proiect și dedicată să ofere soluții inovatoare, de înaltă calitate.

Componente-cheie ale sistemelor de Planificarea Resurselor Întreprinderii

Sistemele ERP au mai multe componente-cheie care lucrează împreună pentru a oferi capabilități complete de management al afacerii.
Modulele de bază acoperă funcții esențiale de afaceri: finanțe, resurse umane, managementul lanțului de aprovizionare, managementul stocurilor, achiziții, producție, vânzări și clienți.

  • Stocarea securizată și gestionarea inteligentă a datelor.
  • Interfață prietenoasă cu utilizatorul.
  • Conectivitate perfectă între cadrul de integrare și sisteme și aplicații externe.
  • Funcții avansate de raportare, analiză și modelare predictivă.
  • Monitorizarea automată a indicatorilor-cheie de performanță (KPI).
  • Securitatea datelor și conformitatea cu standardele din industrie.
  • Scalabilitate și gestionarea resurselor pentru performanță optimă și rentabilitate.
  • Asistență mobilă sau interfețe receptive care facilitează munca de la distanță.
consultanta-si-dezvoltare-softare-solutii-erp-dezvoltare-web-aplicatii-mobile
logoSAP-solutii-ERP
logouiPATH_-solutii-ERP
logoCharismaERP
druid-logo-dark
fintechOS
consultanta-si-dezvoltare-software-servicii-digitale-despre-BSD

Procesul pe care îl urmăm

Serviciul BSD de dezvoltare de soluții ERP constă în proiectarea, crearea, testarea și implementarea programelor informatice pentru diferite platforme și infrastructuri hardware și pentru stocarea în cloud. Pentru a putea garanta o implementare rapidă și o gamă largă de funcționalități integrate, urmăm un proces riguros, în mai multe etape. Iată elementele cheie ale serviciului:

Soluțiile ERP sunt o componentă esențială a planificării eficiente a resurselor întreprinderii moderne. Echipa de specialiști de consultanți ERP a BSD are o experiență cuprinzătoare în industrie și expertiza pentru a vă ghida in procesul de alegere și implementare a celei mai bune soluții ERP pentru afacerea dvs.
Vom analiza meticulos procesele și datele dvs. de afaceri pentru a identifica unde funcționalitatea ERP vă poate optimiza operațiunile. Dacă sunt necesare servicii de personalizare sau dezvoltare de aplicații, experții noștri în software de întreprindere sunt la îndemână pentru a oferi suport complet de proiect.
Dacă soluțiile ERP standard nu pot sprijini pe deplin operațiunile de afaceri ale întreprinderii dvs., vă vom ajuta să introduceți ajustări și personalizări esențiale. Echipa noastră de experți ERP are o înțelegere profundă a proceselor de afaceri ale întreprinderii și cunoștințe extinse pe mai multe domenii. Cu serviciile noastre de consultanță ERP, puteți profita la maximum de un sistem care este perfect adaptat organizației dumneavoastră.
De la proiectarea procesului până la asistența post-go-live, echipa BSD este pregătită să ofere servicii de consultanță și implementare ERP pe ciclu complet. Avem peste 15 de ani de experiență în dezvoltarea de software pentru întreprinderi și o experiență de succes în proiecte enterprise în mai multe industrii, inclusiv finanțe, asigurări, retail, logistică, energie și multe altele.

Procesul nostru cuprinzător de asigurare a calității va garanteaza performanța ERP-ului dumneavoastră. Echipa noastră oferă soluții și optimizări eficiente pentru orice problemă asociată cu implementarea sistemului, astfel încât să puteți asigura performanță maximă, securitate robustă și aderarea constantă la toate standardele și cele mai bune practici din industrie.

Echipa noastră de experți vă va ajuta să integrați perfect ERP-ul dvs. cu toate celelalte aplicații de afaceri ale ecosistemului IT din întreprinderea dvs., inclusiv platforme de comerț electronic, CRM, instrumente de marketing și alte baze de date. Astfel, puteți intrările și schimbul securizat de date și comunicarea eficientă între toate sistemele.

Pentru ERP-urile existente cu care este greu de lucrat, care suferă probleme de performanță sau pur și simplu nu răspund nevoilor organizației dvs., este esențială o revizuire post-implementare de către o echipă experimentată. Black Swan Development poate ajuta la evaluarea, testarea și repararea sistemelor ERP implementate în prezent. Pentru toate ERP-urile pe care le implementăm noi, vom efectua sistematic verificări post-implementare, pentru a ne asigura că sistemul se integrează perfect cu mediul dumneavoastră de lucru și că răspunde cerințelor.

Dezvoltare software personalizat

Unelte digitale intuitive și adaptate specific pentru fluxurile de lucru ale afacerii dvs..

Ce alte servicii vă pot interesa

De la dezvoltare software personalizat, la audit și aplicații de tip ERP, avem soluția potrivită pentru a vă pune la dispoziție instrumente de productivitate ultra-performante.

Dezvoltare aplicații mobile

Aplicații native pentru sistemele de operare iOS și Android.

Soluții E-Commerce

Magento, OpenCart, Shopify, BigCommerce, WooCommerce.

Dezvoltare Web

Dezvoltare oricărui tip de CMS-uri, website-uri și platforme web complexe.

Consultanță, audit și implementare

Pentru strategii care funcționează.

Luați legătura cu noi

Dacă aveți întrebări referitoare la servicii digitale enterprise – ERP, vă rugăm să completați formularul de contact, iar noi vă vom contacta în curând.

Pentru a vă putea furniza rapid informații despre preț și disponibilitate pentru proiectul dvs., vă rugăm să includeți în mesajul dvs. detalii precum buget, domeniu de activitate și termeni de livrare. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne informați! Vom programa o convorbire telefonică și vom lucra împreună la detaliile proiectului.