Aflați cum ajută aplicațiile mobile companiile să se dezvolte pe piața modernă

În era digitalizării, în care se lansează noi tehnologii de zi cu zi și utilizatorii de smartphone-uri petrec 90% din timpul lor mobil accesând aplicații, comportamentul consumatorului continuă să evolueze. Astăzi, oamenii folosesc aplicații mobile pentru orice scop.

Aplicațiile mobile precum Amazon, Uber, eBay, Alibaba au devenit nume gigantice în industrie. Aceste aplicații nu schimbă modul în care trăim, ci schimbă și psihologia consumatorilor. Odată cu impactul tot mai mare al digitalizării, aplicațiile mobile preiau în mod dominant afacerile tradiționale. De fapt, putem să spunem că aplicațiile mobile sunt noua față a afacerilor.

Înainte de a angaja un dezvoltator de aplicații mobile și de a investi o sumă mare în soluții de dezvoltare a aplicațiilor mobile, este important să obțineți răspunsuri la toate aceste întrebări. Răspunsurile corecte la aceste întrebări vă vor face să înțelegeți cum aplicațiile mobile împing în mod constant afacerile la următorul nivel și de ce este un moment alarmant pentru a investi în soluții digitale.

Ce anume îi determină pe oameni să folosească aplicațiile mobile?

Ce tip de aplicații mobile preferă să folosească?

Cât timp petrec utilizatori pe aplicații mobile?

Înainte de a angaja un dezvoltator de aplicații mobile și de a investi o sumă mare în soluții de dezvoltare a aplicațiilor mobile, este important să obțineți răspunsuri la toate aceste întrebări. Astfel înțelegeți cum aplicațiile mobile împing în mod constant afacerile la următorul nivel și de ce este un moment critic pentru a investi în soluții digitale.

Iata statisticile și exemple din viața reală care demonstrează puterea aplicațiilor mobile.

Statistici utilizare aplicații mobile
 • Studiile arată că numărul de ore petrecute pe internet crește cu fiecare an care trece și majoritatea utilizatorilor au mai mult de 10 aplicații instalate pe telefoanele lor.
 • În 2020, descărcările anuale de aplicații mobile au fost de 218 miliarde, ceea ce este cu aproape 7% mai mare de la an la an.
 • În 2020, utilizatorii au cheltuit 143 de miliarde de dolari în întreaga lume , ceea ce a fost cu 20% mai mare față de anul trecut.
 • 92% din timpul petrecut pe mobil este petrecut pe aplicații mobile, iar aplicațiile de rețele sociale și de comunicare ocupă 44% din timpul total petrecut pe aplicațiile mobile.
 • 25% dintre utilizatori abandonează un produs după o singură utilizare.
Statistici marketing mobil
Predicții privind aplicațiile mobile
Exemple din viața reală
 • Un sondaj realizat de Adobe a constatat că întreprinderile cu aplicații mobile au înregistrat o rată de creștere cu 60% mai mare decât cele fără aplicații. Această statistică subliniază corelația dintre a avea o aplicație mobilă și succesul startup-urilor.
 • Cercetările realizate de Statista arată că utilizatorul mediu de smartphone petrece peste 3 ore pe zi utilizând aplicații mobile. Această statistică subliniază importanța existenței pe dispozitivele mobile pentru a ajunge și a intra în legătură cu potențialii clienți.

Aplicațiile mobile, un sinonim al succesului

Deoarece companiile de proiectare de software care dezvoltă aplicații mobile își îmbunătățesc oferta constant, atât utilizatorii, cât și afacerile pot beneficia de aceste innovații remarcabile.

Iată cele mai importante avantaje oferite de aplicațiile mobile pentru companii.

1. Promovare rapidă cu un buget redus de marketing
Indiferent de ce produse sau  servicii oferă compania dvs., nu puteți vinde cu succes dacă nimeni nu știe de ele. Aplicațiile mobile sunt o platformă unică care vă permite să furnizați toate informațiile legate de oferta dvs. de business, să încărcați direct în aplicație cea mai recentă ediție a produselor și serviciilor și să promovați prin campanii publicitare care vă ajută să creșteți vânzările, menținând în costul de promovare mai mic.

2. Aplicațiile proiectate inteligent și strategic îmbunătățesc rata de engagement a clienților

Potrivit studiilor, utilizatorii de smartphone-uri petrec 92% din timpul lor pe internet accesând aplicațiile mobile. Prin urmare, acestea oferă o legătură directă cu potențialii clienți la nivel global. Puteți oferi utilizatorilor experiențe personalizate și interactive și interacționa cu ei la un nivel mai profund prin funcții precum notificările push, mesageria în aplicație, programele de loialitate sau cu ajutorul unui sistem de asistență cu AI încorporat.

3. Colectarea de date pentru strategiile dvs. de afaceri
Pentru a desfășura campanii de marketing de succes, este important să aveți datele cortecte, care vă permit să redirecționați publicul potrivit la momentul potrivit.
În panoul de administrare integrat de toate tipurile de aplicații mobile puteți urmări analize importante generate dimanic. Aceaste informații vă pot ajuta să determinați numărul de vizitatori ai aplicației dvs., cel mai vizionat produs, timpul petrecut în fiecare secțiune și de unde vin cei mai mulți vizitatori pentru aplicația dvs.

1-dezvoltare-aplicatii-mobile

Obțineți un avantaj competitiv pentru afacerea dvs.

Care sunt domeniile majore ale industriei care au înregistrat o creștere extraordinară și o creștere a profitului după ce au optat pentru servicii de dezvoltare de aplicații?

1. Industria alimentară și a restaurantelor
Cu serviciile de livrare de alimente la domiciliu considerate printre cele mai populare aplicații mobile, industria alimentației este domeniul major care a fost martor la un veritabil boom în vânzări și venituri.

Idei de aplicații mobile pentru restaurante și industria alimentară

 • Aplicație de livrare de alimente la cerere sau tip abonament recurent
 • Aplicația de rezervare a mesei la restaurant
 • Aplicație personalizată pentru gătit alimente
 • Aplicație pentru rețete alimentare
 • Aplicație de livrare a alimentelor gătite la domiciliu
 • Aplicație de comandă mâncare pentru ocazii speciale

2. Industria de sănătate și fitness
Prin controalele rapide și stocarea cu funcțiuni de analiză a istoricului medical, medicii pot oferi asistență virtuală și pot îmbunătăți radical modul în care oferă îngrijiri pacienților.

Idei de aplicații pentru asistență medicală

 • Aplicație de rezervare online pentru programare la medic
 • Aplicație de livrare a telemedicinei
 • Aplicație online de consultanță medicală
 • Aplicație de fitness la domiciliu și numărarea caloriilor

3. Industria divertismentului
Netflix și Amazon Prime sunt cele mai bune exemple de aplicații mobile care au revoluționat modul în care găsim și consumăm divertisment, dar oferta este în continuă creștere.
Doar cu o conexiune la internet și propriul telefon, utilizatorii pot vizualiza orice tip de spectacol, în orice moment al zilei și în orice loc. De la streaming live la actualizări de știri la filme, totul este disponibil în aplicații mobile native pentru sistemele de operare iOS și Android.

3-dezvoltare-web

Angajați o companie de dezvoltare de aplicații mobile și îmbrățișați puterea tehnologiei!

De la o expunere sporită, până la operațiuni simplificate, aplicațiile mobile oferă multe beneficii pentru companii și startup-uri din toate industriile. Nu ratați această oportunitate incredibilă de a vă crește cifra de afaceri. Înainte de a începe, trebuie să fiți foarte clar cu privire la:

 • scopurile pe care trebuie să le servească aplicația
 • platforma unde se va lansa aplicația
 • cât costă aplicația

Cât costă dezvoltarea unei aplicații?

Costul construirii unei aplicații variază de la 5.000 € la 60.000 € și depinde de complexitatea aplicației.

Tip aplicație Cost estimat Timp
Dezvoltare simplă de aplicații 5.000 € până la 20.000 € 2-3 luni
Dezvoltare de bază a aplicațiilor 20.000 € până la 60.000 € 3-6 luni
Dezvoltare complexă de aplicații de la 60.000 € 9+ luni

Angajați o companie de dezvoltare de aplicații mobile și îmbrățișați puterea tehnologiei!

Modul cel mai simplu pentru a obține o soluție este să angajați o companie de dezvoltare de aplicații care activează la nivel local, astfel încât să puteți organiza cu ușurință o întâlnire față în față. O altă opțiune este să intrați în legătură prin internet cu cei mai buni dezvoltatori de aplicații mobile, pentru a explora ce se răspunde mai bine nevoilor dvs. de dezvoltare.

Oricum veți demara acest proiect ambițios, lansarea propriei aplicații mobile vă va ajuta să vă dezvoltați și să fiți competitiv în mediul de afaceri de azi.

Aplicații ERP (Planificarea resurselor întreprinderii)

Adoptați primul dvs. ERP modular, cu AI și capabilități de analiză, sau migrați de la cel existent în cloud.

Divizia BSD de Consultanta si Dezvoltare Software inovează pentru dvs.

Echipa noastră este pregătită pentru provocările oricărui proiect de dezvoltare software personalizat și dedicată să ofere soluții inovatoare.

Dezvoltare aplicații mobile

Aplicații native pentru sistemele de operare iOS și Android.

Soluții E-Commerce

Magento, OpenCart, Shopify, BigCommerce, WooCommerce.

Dezvoltare Web

Dezvoltare oricărui tip de CMS-uri, website-uri și platforme web complexe.

Consultanță, audit și implementare

Pentru strategii care funcționează.

Luați legătura cu noi

Dacă aveți întrebări referitoare la servicii de dezvoltare software personalizat, vă rugăm să completați formularul de contact, iar noi vă vom contacta în curând.
Pentru a vă putea furniza rapid informații despre preț și disponibilitate pentru proiectul dvs., vă rugăm să includeți în mesajul dvs. detalii precum buget, domeniu de activitate și termeni de livrare. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne informați! Vom programa o convorbire telefonică și vom lucra împreună la detaliile proiectului.