Servicii digitale end-to-end

Consultanta si dezvoltare software | Aplicații mobile | E-commerce | Soluții ERP, CRM, LMS, CMS | Audit, testare automată și implementare

Black Swan Development (BSD) ofera servicii de inginerie software și consultanță întreprinderilor globale, IMM-urilor și antreprenorilor din tehnologie. Din 20081, ajutăm companiile din mai multe industrii să proiecteze, să dezvolte și să livreze produse și servicii mai rapid și mai rentabil.

consultanta-si-dezvoltare-software-servicii-digitale-despre-BSD

Divizia BSD de Consultanta si Dezvoltare Software inovează pentru dvs.

Divizia BSD de Consultanta si Dezvoltare Software inovează pentru dvs.

Vă punem la dispoziție instrumente de productivitate ultra-performante. De la servicii profesioniste de dezvoltare software personalizat, la audit și aplicații de tip ERP, avem soluția potrivită pentru a vă duce afacerea mai departe.

  • Ajutăm la conectarea companiilor care au nevoie de soluții adecvate la ecosistemul de automatizare de astăzi.
  • Construim platforme digitale holistice, inteligente, scalabile, ușor de utilizat de oricine.
  • Facem hardware-ul mai interoperabil.
Servicii-dezvoltare-software

Aplicații ERP (Planificarea resurselor întreprinderii)

Adoptați primul dvs. sistem ERP sau migrați de la cel existent la cloud

Cu funcționalități inovatoare ca automatizarea operațiunilor repetitive și integrarea de algoritmi AI și ML care pot analiza volume mari de date în timp real și oferi informații predictive de întreținere, aplicațiile ERP moderne promit să revoluționeze modul în care companiile fac afaceri.

Servicii-dezvoltare-software

Dezvoltare Software full-stack

Comandați soluții inovatoare dezvoltate de la zero sau upgradarea rapidă a aplicațiilor Enterprise existente

Lucrăm cu tehnologii si frameworkuri variate pentru a livra sisteme CRM custom, platforme SaaS și soluții HR – nGAGE, cu toate serviciile integrate de dezvoltare software, migrare, testare, outsourcing si suport resurse umane.

Servicii-consultanta

Consultanță, audit, testare și implementare integrată de sisteme

Lăsați consultanții BSD să vă ghideze călătoria către succes.

Echipa BSD are peste 20 de ani de experiență în consultanță în IT și proiectare de strategii durabile pentru clienți Fortune 1500 din toată lumea și din toate domeniile de business.

Servicii-dezvoltare-aplicatii-mobile

Dezvoltare Aplicații Mobile

Lansați propriile aplicații mobile native pentru iOS și Android, proiectatate custom pentru domeniul dvs. de business.

Utilizatorii de smartphone-uri îți petrec 92% din timp accesând aplicații mobile, care au devinit interfață principală a afacerilor.

Servicii-dezvoltare-solutii-comert-online

Soluții Comerț Online

Alegeți o platformă puternică de comerț electronic și începeți să vindeți clienților din toată lumea.

Vă ajutăm să vă transformați modelul de afaceri pentru sfera digitală și să adoptați o soluție de comerț online responsive și scalabilă.

Servicii-dezvoltare-web

Servicii Dezvoltare Web

Lansați-vă prezența în online sau reinventați-vă site-ul existent cu soluțiile BSD de dezvoltare web de afaceri.

Echipa noastră construiește veritabile motoare de accelerare a afacerii, puternice vizual, optimizate pentru a vă converti clienții, proiectate conform celor mai recente tendințe de dezvoltare web.

Luați legătura cu noi

Dacă aveți întrebări referitoare la servicii de consultanta si dezvoltare software personalizat, vă rugăm să completați formularul de contact, iar noi vă vom contacta în curând.

Pentru a vă putea furniza rapid informații despre preț și disponibilitate pentru proiectul dvs., vă rugăm să includeți în mesajul dvs. detalii precum buget, domeniu de activitate și termeni de livrare. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne informați! Vom programa o convorbire telefonică și vom lucra împreună la detaliile proiectului.