Termeni si conditii

Termeni si condiții

Termeni si condiții

consultanta-si-dezvoltare-software-servicii-digitale-despre-BSD

Misiunea noastră este să facem tehnologia avansată și inteligența artificială mai accesibile.

Misiunea noastră este să facem tehnologia avansată și inteligența artificială mai accesibile.

BSD (Black Swan Development) este un colectiv pluri-disciplinar de dezvoltatori de software și experți în audit și implementare de sisteme, cu sediul în Romania.

  • Ajutăm la conectarea companiilor care au nevoie de soluții adecvate la ecosistemul de automatizare de astăzi.
  • Construim platforme digitale holistice, inteligente, scalabile, ușor de utilizat de oricine.
  • Facem hardware-ul mai interoperabil. Aflați mai multe Despre BSD.

Termeni si condiții

Prevederile Politicii de confidentialitate care se vor aplica Termenilor și Condițiilor noastre se regăsesc accesând următorul link: GDPR.

PREAMBUL

Website-ul blackswandevelopment.ro este proprietatea BLACK SWAN DEVELOPMENT S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Bucuresti, Bld. Ghica Tei, Nr. 89, Sc. 1, Et. Parter, Ap. 12, Camera 1, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/19370/2008, cod unic de înregistrare fiscală 24752124.

Pentru a interacționa cu blackswandevelopment.ro prin vizitarea acestuia, deschiderea unui cont de utilizator sau prin cumpărarea de bunuri și servicii prin metodele de cumpărare ce urmează a fi descrise mai jos, utilizatorul trebuie să accepte și să fie de acord cu termenii și condițiile descrise în cele ce urmează. SC BLACK SWAN DEVELOPMENT S.R.L. poate modifica oricând termenii și condițiile, fără notificare.

DEFINIȚII

VânzătorSC BLACK SWAN DEVELOPMENT S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Bucuresti, Bld. Ghica Tei, Nr. 89, Sc. 1, Et. Parter, Ap. 12, Camera 1, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/19370/2008, cod unic de înregistrare fiscală 24752124. prin website-ul blackswandevelopment.ro

Cumpărător – Orice pesoana fizica sau entitate juridică.

Utilizator – este reprezentat de către orice vizitator care navighează în paginile blackswandevelopment.ro de orice natură, uman sau program automat/semiautomat și care folosește sau nu funcționalitățile websiteului.

Bunuri și Servicii – Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele anexate acestora, ce vor fi menționate în Comanda plasată de către Cumpărător și care vor fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comanda – este un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora. Plasarea se poate face prin transmiterea formularului de comandă din cadrul websiteului sau telefonic, către un operator al SC BLACK SWAN DEVELOPMENT S.R.L.

Cont – este secțiunea din site care cuprinde nume utilizator, nume și prenume, adresa de e-mail și parola care îi permite Cumpărătorului să transmită comanda și conține informații despre acesta și istoricul Cumpărătorului în site (comenzi anterioare, adrese de livrare și de facturare). Utilizatorul este responsabil de asigurarea acurateței informațiilor introduse la crearea Contului.

Coșul meu – secțiune care îi permite Cumpărătorului să adauge/să modifice produse pe care dorește să le cumpere.

Recenzie – o evaluare pe care o poate scrie Cumpărătorul pe baza experienței personale prin care poate exprima dacă produsul primit respectă sau nu specificațiile menționate de către distribuitor/producător.

Contractul – este reprezentat de către o comandă confirmată de către Vânzător, prin trimiterea acesteia electronic (pe e-mail) sau confirmată telefonic.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin transmiterea unei comenzi, electronic, prin intermediul websiteului sau telefonic, la unul dintre numerele de contact afișate pe blackswandevelopment.ro

Cumpărătorul este de acord cu cel puțin una dintre formele de comunicare puse la dispoziție de către Vânzător (telefon, e-mail, SMS), cu ajutorul cărora Vânzătorul își derulează activitatea.

Elementele Comenzii for fi următoarele:

  • Comanda, ce va conține datele exacte de facturare și livrare a bunurilor și serviciilor, împreună cu condițiile specifice acesteia.
  • Observații, cerințe sau Specificații ale cumpărătorului în legatură cu Comanda.

În momentul în care Vânzătorul confirmă Comanda, confirmă implicit și faptul că Termenii și condițiile Comenzii au fost acceptate de către Cumpărător. Acceptarea comenzii de către Vânzător se face telefonic sau electronic, printr-un mail de confirmare, fără a necesita o confirmare sau un răspuns de primire din partea Cumpărătorului.

O Comandă neconfirmată nu va fi considerată de către Vânzător ca având valoare de Contract. Contractul intră în vigoare la momentul confirmării Comenzii de către Vânzător. În completarea Termenilor și Condițiilor Comenzii, ce vor sta la baza Contractului, vor fi atașate și Cetificatele de garanție ale produselor și/sau serviciilor, certificate ce pot fi emise de către Vânzător sau de către un furnizor al Vanzatorului.

OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

Informațiile de orice natură prezentate pe website-ul blackswandevelopment.ro au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o notificare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerenta structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul va încerca să prezinte informațiile cele mai relevante, astfel încât produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

FACTURARE, PLĂȚI, TRANSPORT

FACTURARE ȘI PLĂȚI
Prețul, modalitatea de plată a prețului și termenul de plată al acestuia sunt specificate în Comanda. Cumpărătorul se obligă să furnizeze Vânzătorului toate informațiile necesare Vânzătorului pentru emiterea facturii fiscale, pentru bunurile și serviciile livrate.

Modalitățile de plată puse la dispoziție de către Vânzător sunt următoarele:

card bancar (online)
transfer bancar (ordin de plata)
cash, prin ramburs la livrare.
Pentru siguranta ta, a angajatilor nostri si a curierilor, iti recomandam sa alegi plata cu cardul.

Costul produselor
Toate produsele de pe site-ul hauler.ro au preturile afisate in RON si includ TVA.

Plata online prin card bancar
Simplu si rapid, acest mod de plata iti ofera posibilitatea de a cumpara pe blackswandevelopment.ro in deplina siguranta.

Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt carduri de credit sau de debit emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Magazinul blackswandevelopment.ro foloseste ca procesator de carduri NETOPIA mobilPay. Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca BSD sau SC BLACK SWAN DEVELOPMENT S.R.L..
Pentru efectuarea platii va trebui sa introduci numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiezi de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, bancile din Romania au introdus un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.
Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii la care esti inrolat, indiferent de moneda in care vei lansa comanda sau de contul din care faci plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea incasarii platii. Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactezi si sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.

Plata prin ramburs
Plata se face exclusiv in lei, integral, in momentul livrarii comenzii la adresa specificata. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

TRANSPORT / Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe website-ul blackswandevelopment.ro online sau telefonic la numarul 0766 744 491 se face oriunde in Romania, prin firma de curierat partenera, compania DPD, dupa receptionarea comenzii. Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client, in maxim 5-10 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

Livrarea in afara teritoriului Romaniei
Vânzătorul va putea efectua livrarea comenzilor si pe teritoriul Uniunii Europene, la cererea expresa a cumparatorului. Pretul transportului va fi calculat si transmis spre acceptare inainte de initierea transportului efectiv.

RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI TRANSPORT

Pentru livrarea Produselor, Vânzătorul va contracta o firmă de curierat. Nu se vor lua în calculul intervalului maxim de transport zilele libere legale, sâmbăta, duminica și sărbătorile legale. Dacă, din cauza unor factori speciali, timpul maxim de livrare va fi depășit, Vânzătorul îl va anunța în prealabil pe Cumpărător. Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile livrate în momentul predării acestora către societatea de curierat sau reprezentantului Cumpărătorului. Vanzatorul nu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/ circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea: blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.; cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.

ACCEPTAREA CONTRACTULUI

Acceptarea va fi facută atunci când Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele.

GARANȚII ȘI SERVICE

Furnizorii blackswandevelopment.ro sunt verificați și autorizați să comercializeze produse în Uniunea Europeană. Comercializăm exclusiv produse noi care beneficiază de garanția oferită de producător. Garanția oferită produselor comercializate este definită, dupa caz, în descrierea individuală a acestora.

RETURUL PRODUSELOR

In cazul in care produsul primit are un defect de calitate ce nu a putut fi observat in momentul primirii coletului sau in cazul cand Cumpărătorul doreste sa returneze un produs din diverse motive, solicitarea de retur trebuie transmisa Vânzătorului in termen de maxim 14 zile calendaristice la adresa de e-mail : contact@blackswandevelopment.ro Vânzătorul va depune toata diligenta pentru a gasi o solutie pentru solicitarea de retur.

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

Proprietatea asupra produselor cumpărate de către Cumpărător va fi transferată în proprietatea acestuia la momentul efectuării plății integrale a acestora. Bunurile cumpărate se vor considera livrate din momentul în care Cumpărătorul semnează documentul de transport furnizat de curier sau prin semnarea de primire a facturii fiscale. Cumpărătorul nu poate deschide coletul înainte de semnarea documentului de predare al bunului si de achitare al acestuia, conform valorii din factura fiscală, care va însoți coletul, în cazul în care transmiterea facturii către Cumpărător nu a fost făcuta printr-un alt mijloc.

CESIONARE, PROPRIETATE INTELECTUALĂ, CONFIDENȚIALITATE

CESIONAREA ȘI SUBCONTRACTAREA

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzatorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI ASUPRA CONȚINUTULUI PREZENTAT PE WEBSITE

Dreptul de proprietate intelectuală asupra intregului conținut prezentat în toate paginile blackswandevelopment.ro cum ar fi (dar fără a se limita la) imagini, text, simboluri, logo-uri, design al websiteului, elemente de identitate vizuală sau informațională sau orice alte elemente este deținut de catre SC BLACK SWAN DEVELOPMENT S.R.L., iar folosirea fără acordul SC BLACK SWAN DEVELOPMENT S.R.L. a elementelor enumerate mai sus se va pedepsi conform legii nr. 8/1996 privind protecția drepturilor de autor.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prevederile Politicii de confidentialitate care se vor aplica Termenilor și Condițiilor noastre se regăsesc accesând următorul link: https://blackswandevelopment.ro/GDPR

RĂSPUNDERE

RĂSPUNDERE

Vânzătorul nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul le va suferi în urma îndeplinirii de către Vânzător a obligațiile sale conform Comenzii plasate Cumpărător sau pentru daune care rezultă din utilizarea produselor sdupă livrare. Vânzătorul va fi răspunzător pentru îndeplinirea defectuasă a obligațiilor de către terții contractați de către Vânzător pentru îndeplinirea obligațiilor din Comandă.

FORTA MAJORA

Nici Vânzătorul, nici Cumpărătorul nu pot fi trași la răspundere pentru neexecutarea sau executarea deficientă a obligațiilor, dacă acest lucru s-a întâmplat din cauza unor evenimente imprevizibile, care nu pot fi controlate sau evitate de către partea aflata în culpă.

LEGEA APLICABILĂ

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între cele două părți se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul în care în termen de 15 zile nu se rezolva de comun acord, atunci se vor înainta spre soluționare către Tribunalul București. De asemenea, soluționarea litigiilor se poate realiza și prin platforma online de soluționare a litigiilor implementată de către Comisia Europeană și care poate fi accesată la următoarea adresă: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

ALTE PREVEDERI

Utilizatorul blackswandevelopment.ro nu are dreptul să utilizeze websiteul și funcționalitățile acestuia pentru:

(a) pentru a plasa comenzi cu identități false care au ca scop inducerea în eroare;

(b) pentru orice scop ilegal;

(c) să solicite altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale;

(d) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat;

(e) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora;

(f) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap;

(g) să prezinte informații false sau înșelătoare;

(h) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea serviciului sau a oricărui site web;

(i) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora;

(j) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape;

(k) pentru orice scop obscen sau imoral;

(l) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale serviciului sau site-ului web asociat.

Go to Top