FACTURARE ȘI PLĂȚI
Prețul, modalitatea de plată a prețului și termenul de plată al acestuia sunt specificate în Comanda. Cumpărătorul se obligă să furnizeze Vânzătorului toate informațiile necesare Vânzătorului pentru emiterea facturii fiscale, pentru bunurile și serviciile livrate.

Modalitățile de plată puse la dispoziție de către Vânzător sunt următoarele:

card bancar (online)
transfer bancar (ordin de plata)
cash, prin ramburs la livrare.
Pentru siguranta ta, a angajatilor nostri si a curierilor, iti recomandam sa alegi plata cu cardul.

Costul produselor
Toate produsele de pe site-ul hauler.ro au preturile afisate in RON si includ TVA.

Plata online prin card bancar
Simplu si rapid, acest mod de plata iti ofera posibilitatea de a cumpara pe blackswandevelopment.ro in deplina siguranta.

Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt carduri de credit sau de debit emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Magazinul blackswandevelopment.ro foloseste ca procesator de carduri NETOPIA mobilPay. Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca BSD sau SC BLACK SWAN DEVELOPMENT S.R.L..
Pentru efectuarea platii va trebui sa introduci numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiezi de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, bancile din Romania au introdus un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.
Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii la care esti inrolat, indiferent de moneda in care vei lansa comanda sau de contul din care faci plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea incasarii platii. Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactezi si sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.

Plata prin ramburs
Plata se face exclusiv in lei, integral, in momentul livrarii comenzii la adresa specificata. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

TRANSPORT / Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe website-ul blackswandevelopment.ro online sau telefonic la numarul 0766 744 491 se face oriunde in Romania, prin firma de curierat partenera, compania DPD, dupa receptionarea comenzii. Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client, in maxim 5-10 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

Livrarea in afara teritoriului Romaniei
Vânzătorul va putea efectua livrarea comenzilor si pe teritoriul Uniunii Europene, la cererea expresa a cumparatorului. Pretul transportului va fi calculat si transmis spre acceptare inainte de initierea transportului efectiv.

RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI TRANSPORT

Pentru livrarea Produselor, Vânzătorul va contracta o firmă de curierat. Nu se vor lua în calculul intervalului maxim de transport zilele libere legale, sâmbăta, duminica și sărbătorile legale. Dacă, din cauza unor factori speciali, timpul maxim de livrare va fi depășit, Vânzătorul îl va anunța în prealabil pe Cumpărător. Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile livrate în momentul predării acestora către societatea de curierat sau reprezentantului Cumpărătorului. Vanzatorul nu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/ circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea: blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.; cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.

ACCEPTAREA CONTRACTULUI

Acceptarea va fi facută atunci când Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele.

GARANȚII ȘI SERVICE

Furnizorii blackswandevelopment.ro sunt verificați și autorizați să comercializeze produse în Uniunea Europeană. Comercializăm exclusiv produse noi care beneficiază de garanția oferită de producător. Garanția oferită produselor comercializate este definită, dupa caz, în descrierea individuală a acestora.

RETURUL PRODUSELOR

In cazul in care produsul primit are un defect de calitate ce nu a putut fi observat in momentul primirii coletului sau in cazul cand Cumpărătorul doreste sa returneze un produs din diverse motive, solicitarea de retur trebuie transmisa Vânzătorului in termen de maxim 14 zile calendaristice la adresa de e-mail : contact@blackswandevelopment.ro Vânzătorul va depune toata diligenta pentru a gasi o solutie pentru solicitarea de retur.

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

Proprietatea asupra produselor cumpărate de către Cumpărător va fi transferată în proprietatea acestuia la momentul efectuării plății integrale a acestora. Bunurile cumpărate se vor considera livrate din momentul în care Cumpărătorul semnează documentul de transport furnizat de curier sau prin semnarea de primire a facturii fiscale. Cumpărătorul nu poate deschide coletul înainte de semnarea documentului de predare al bunului si de achitare al acestuia, conform valorii din factura fiscală, care va însoți coletul, în cazul în care transmiterea facturii către Cumpărător nu a fost făcuta printr-un alt mijloc.