Prin transmiterea unei comenzi, electronic, prin intermediul websiteului sau telefonic, la unul dintre numerele de contact afișate pe blackswandevelopment.ro

Cumpărătorul este de acord cu cel puțin una dintre formele de comunicare puse la dispoziție de către Vânzător (telefon, e-mail, SMS), cu ajutorul cărora Vânzătorul își derulează activitatea.

Elementele Comenzii for fi următoarele:

  • Comanda, ce va conține datele exacte de facturare și livrare a bunurilor și serviciilor, împreună cu condițiile specifice acesteia.
  • Observații, cerințe sau Specificații ale cumpărătorului în legatură cu Comanda.

În momentul în care Vânzătorul confirmă Comanda, confirmă implicit și faptul că Termenii și condițiile Comenzii au fost acceptate de către Cumpărător. Acceptarea comenzii de către Vânzător se face telefonic sau electronic, printr-un mail de confirmare, fără a necesita o confirmare sau un răspuns de primire din partea Cumpărătorului.

O Comandă neconfirmată nu va fi considerată de către Vânzător ca având valoare de Contract. Contractul intră în vigoare la momentul confirmării Comenzii de către Vânzător. În completarea Termenilor și Condițiilor Comenzii, ce vor sta la baza Contractului, vor fi atașate și Cetificatele de garanție ale produselor și/sau serviciilor, certificate ce pot fi emise de către Vânzător sau de către un furnizor al Vanzatorului.